Henkilökohtainen valmennus

Nyt on tarjolla henkilökohtaista valmennusta/ohjausta TAVOITTEELLISEEN KUNTOLIIKUNTAAN:

  • elämäntapamuutosta suunnitteleville
  • painonhallintaan
  • uusia harjoitusmuotoja hakeville aktiiviliikkujille
  • oma sporttiklubi vauvan tai pienen lapsen kanssa liikkuville
  • uintitekniikka- ja uimaopetusta aikuisille
  • henkilökohtaista uimaopetusta lapsille

Valmentajana ja ohjaajana toimii Venla Koivula.

Elämäntapamuutosta suunnittelevat

Alkupalaverin ja tavoitteen asettamisen jälkeen mietitään yhdessä, millä keinoilla uutta elämäntapaa lähdetään toteuttamaan. Tarkoituksena on löytää liikuntamuotoja, joita on tarjolla omassa lähiympäristössä tai jotka ovat muuten helposti saatavilla. Helppous ja yksinkertaisuus sekä itselle mieluisan liikunnan löytäminen ovat avaimia muutoksen toteuttamiseen.

Erilaisiin liikuntamuotoihin ja -paikkoihin tutustutaan yhdessä. Esimerkiksi luonnossa liikkuminen, sauvakävely, kävely, hölkkä, kuntosaliharjoittelu, tanssi, uinti ja pyöräily voisivat olla uutta elämäntapaa tukevia liikuntamuotoja. Myös ruokavalio on tärkeä osa hyvinvointia. Tähänkin perehdytään valmentajan kanssa. Kysy myös 50 prosentin ”kaveri/puoliso”-alennusta!

Lisätiedustelut: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai 0405090519

Aktiiviliikkujat

Olipa mielessä puolimaraton, Pirkan hölkkä, hiihto tai pyöräily, pikamatkan triathlon tai viiden kilometrin yhtäjaksoinen juoksu, nyt sinulla on mahdollisuus päästä tavoitteeseen ammattilaisen tuella ja tsempillä. Tarkoin suunniteltu harjoitusohjelma, tehokkaat ja laadukkaat treenit sekä yhteiset harjoitukset takaavat hikisen, mutta hymyilevän lopputuloksen.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aloituspalaveri: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai 0405090519

Sporttiklubi lasten kanssa liikkuville

Nyt on mahdollista pitää samalla kertaa huolta omasta fyysisestä kunnosta, henkisestä hyvinvoinnista sekä sosiaalisista suhteista. OMT-fysioterapia Huttunen tarjoaa mahdollisuuden liikkumiseen ilman hoitopaikkaongelmaa tai huonoa omaatuntoa.

Tarkoituksena on tehdä lenkkejä ja harjoituksia, joissa vauva/lapsi kulkee vanhemman mukana. Suurin osa treeneistä toteutetaan ulkoilmassa esimerkiksi vaunujen kanssa kävellen tai hölkäten:  Nokialta löytyy paljon erilaisia maastoja, kenttiä ja mäkiä, jotka soveltuvat erinomaisesti tämänkaltaiseen liikuntaan. Myös tutustuminen nokialaiseen liikuntatarjontaan on mahdollista vanhempien yhteisissä harjoituksissa.

Treenit ajoittuvat yleensä pirteimpään aamupäivään, jolloin illalla jää aikaa perheen muille yhteisille menoille.  Sporttiklubi treenaa yhdessä 2 kertaa viikossa. Hinta on 80 euroa/kk.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen keskiviikkona 12.10. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 8.10 mennessä. 0405090519 tai This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

© OMT-Fysioterapia Huttunen, Pirkkalaistori 1, 2.krs, Nokia. Puh. 045 3186468